Regler for utøvere som reiser til internasjonale mesterskap

 

SUPPORTERE

Hver enkelt landslagutøver som reiser til enten EM eller VM, anledning til å ha med en (1) supporter som betaler en supporterpakke.


Supporteren blir dermed en del av landslaget og blir påmeldt sammen med utøvere, coacher, dommer osv. Det betyr at de bor på samme hotell på lik linje med resten av laget, med overnatting, 3 måltider/døgn, transport til og fra hotellet og konkurranselokalet, adgang til konkurransen og evt. bankett. I tillegg vil også prisen for transport tur/retur fra flyplass til hotellet være inkludert der aktuelt.

Supporteren må være medlem av NBFF, og pakkeprisen må være innbetalt til NBFF innen fristen for innbetaling til IFBB. Manglende innbetaling vil medføre at supporteren ikke blir meldt på.

 

 

OPPFØRSEL

Det er viktig å huske at ved deltagelse på internasjonale mesterskap så er du en del av vårt landslag, og i så måte representerer Norge i utlandet. Det forventes derfor at alle utøvere, supportere, coacher, dommere og andre som måtte reise til mesterskap som en del av landslaget skal:

  • Utvise respekt og høflighet for både egne og andres utøvere og supportere
  • Utvise respekt og høflighet for både egne og andres coacher, dommere og andre officials
  • Være en tydelig del av landslaget og bidra til et godt samhold i gruppen
  • Være med på avtalte aktiviteter, møter osv. sammen med resten av landslaget
  • Møte opp punktlig til avtalte tider

 

Brudd på disse regler, eller usportslig oppførsel under din tid som en del av landslaget, vil medføre bot eller utestenging.

 


 

 

 

 

Link til vår moderorganisasjon IFBB

Sponsorer & Partnere: